Informacioni sipas § 5 Aktit të Tregtisë Elektronike dhe zbulimi sipas § 25 Aktit të Medias:

Ofruesit e shërbimeve dhe pronarët e mediave:
dr Haki Kryeziu

Moosstrasse 15
5020 Salzburg

Telefoni: +43 (0)664 4202 148

Email: ordination@chirurg-kryeziu.com
Faqja kryesore: www.chirurg-kryeziu.com

Anëtar i Shoqatës Mjekësore të Salzburgut
Titulli i punës: Specialist në Kirurgji
(i dhënë në Austri)
Aktiviteti që i nënshtrohet Ligjit të Mjekëve 1998
(shih http://www.ris.bka.gv.at/bundesrecht )
Numri i regjistrimit të kompanisë: *
Gjykata e regjistrit komercial: *
Nr. UID: ATU

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Autori i kësaj faqeje nuk ka asnjë ndikim në përmbajtjen e faqeve të lidhura në faqen kryesore.